Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä
Katso
Valmistajat
7 tuotetta

Auton äänieristys positiivisesti vaikuttaa ajomukavuuteen ja -turvallisuuteen. Se imee ääniä kadulta, moottorin ääniä ja muita auton mekanismien ääniä. Kiitos tälle, kuski voi keskittyä ajamiseen ilman häiriötä äänestä.

Auton äänieristyksen tyypit

Riippuen asennuksen paikasta:

  • Osittainen. Se asennetaan vain autonosiin, joista ei-haluttuja ääniä kuuluu useimmiten. Esimerkiksi se voidaan asentaa vain oviaukkoon, takapyörien lokasuojiin ja tavaratilan lattiaan.
  • Kokonainen. Ovet, konepellin alla oleva tila, tavaratila, hytin lattia ja muut ajoneuvon elementit peitetään melua torjuvalla materiaalilla kokonaan.

Katalogit sisältävät neljän tyyppisiä lisävarusteita, jotka auttavat vähentämään ääntä auton sisällä:

  • Tärinän vaimentimet. Ne valmistetaan käyttäen bitumia, butyylikumia ja kiinnitetään suoraan korin metalliosiin. Ne imevät moottorin mekaanista tärinää, kuin myös vaihteiston ja jousituksen, sekä suojaavat osia korroosiolta. Tärinänvaimentimet valitaan korin osan perusteella: konepeltiä, ovia ja kattoa varten niiden paksuuden tulisi olla 1-2 mm, lokasuojia ja moottorin sivua varten 2-3 mm.
  • Äänieristeet. Nämä ovat huokoisia tai kuituisia tuotteita jotka heijastavat ääniä hyvin. Ne voidaan valmistaa vaahtoisesta polyeteenistä, polyuretaanista ja keinotekoisesta tai luonnollisesta huovasta. Ne asennetaan toisena kerroksena tärinänvaimentimien jälkeen ja tarjoavat kylmäeristyksen. Tällainen auton äänieristys voi sisältää foliopinnoitteen joka lisää sen kestävyyttä kosteutta ja mekaanista vaikutusta vastaan.
  • Äänenvaimentimet. Nämä ovat pehmeitä korkeahuokoisia tuotteita avoimella rakenteella, joka vaimentaa ääniaaltoja. Useimmat niistä valmistetaan vaahtokumista tai polyuretaanivaahdosta.
  • Kitinänestotiivisteet. Ne peittävät aukot kojelaudan alueella ja penkkien säätönupeissa, kuin myös paikoissa, joissa koristesisäelementit yhdistyvät. Vaahtopolyeteeni tai kumiraidat voivat olla käytössä tiivisteinä piilotetuille osille; kun taas näkyville, elementit tehdään synteettisestä kankaasta.

Auton äänieristeiden käyttöohjeita

  1. Tällaisten materiaalien asennus on työ, joka vaatii erityistyökaluja, sisältäen kuumailmapistoolin ja telan. On suositeltavaa konsultoida huoltoaseman asiantuntijoita tätä toimenpidettä varten.
  2. Itse asennuksen aikana noudata tarkkaan valmistajan suosituksia. On parempi aloittaa tasaiselta pinnalta, esimerkiksi tavaratilan lattialta.
  3. Poista lika, ruostetahrat ja poista rasva osista erityiskemikaaleilla tehdäksesi äänieristyksestä tiukasti osia noudattavan.
  4. On kannattavaa käyttää suojaavia hanskoja foliopinnoitettujen materiaalien asennuksen yhteydessä. Tämä minimisoi viiltojen riskin.

AutoDoc: käteviä verkko-ostoksia

Voit ostaa ääntä eristävän maton ja muita lisävarusteita auton äänen vähentämiseen verkkokaupastamme kannattavasti. Asetamme alhaiset hinnat kaikkiin tuotteisiin ja tasaisesti pidämme tarjouksia, joka mahdollistaa rahan säästön. Tee tilaus juuri nyt ostaaksesi korkealaatuisia auton lisävarusteita edullisesti.

loader Ole hyvä ja odota!...